Вы здесь

O seara de colinde romanesti cu Maestrul Eugen Doga. iticket.md. 14.11.2019

Muzica nu cunoaște hotare sau culoare politică. Încă din cele mai vechi timpuri, muzica a știut să adune împreună generații, să ne facă mai buni și să ne propună o pauză de meditație. Dat fiind faptul că integrarea Republicii Moldova în spațiul european comun este primordială pentru țara noastră, credem că muzica clasică reprezintă puntea de legătură spre valorile culturale comune internaționale. Astfel, a luat naștere proiectul „Cultură prin muzică”, cu genericul „Muzica popoarelor lumii – Uniți prin muzica clasică”. 

Crăciunul este cea mai importantă sărbătoare creștină, fiind prilejul perfect de a ne regăsi cu cei dragi, de a comunica și de a împărtăși cele mai frumoase emoții. Pacea și armonia acestei zile ne fac să fim mai buni, mai iertători și să deschidem sufletul către cele mai frumoase valori pământești. 

În acest cadru perfect creat de Crăciun, maestrul Eugen Doga, are plăcerea de a petrece împreună cu Dvs. o seară de neuitat. Colinde tradiționale cântate de copii, atmosfera familiară generată de muzica inconfundabilă a lui Eugen Doga, piesele de suflet ale Ansamblului vocal-instrumental de la Centrul de Excelență „Ștefan Neaga” din Chișinău, condus de Oleg Constantinov, dar și bucatele din belșug adaptate  și specifice sărbătorii de Crăciun, toate vor face deliciul oaspeților pe data de 21 decembrie. Evenimentul va avea loc într-un spațiu consacrat maestrului – Salonul „Eugen Doga Music Cafe”, din incinta restaurantului „Vatra Neamului”.

Oaspeții vor cunoaște astfel îmbinarea perfectă dintre frumusețea muzicii clasice, a colindelor tradiționale și finețea multitudinii de bucate pregătite cu multă grijă de bucătarii localului. 

iticket.md

 

 

1997-2017 (c) Eugen Doga. All rights reserved.